Traditionele Thaise massage 
Door de combinatie van rustige bewegingen, acupressuur, begeleide strek oefeningen, massage en reflexologie worden de energiebanen in uw lichaam gestimuleerd. Bij deze stevige massage worden handpalm-, duim- en elleboogtechnieken ingezet. Deze massage heeft een positieve invloed op vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding.

Aromatherapie 
Hierbij worden de beste thaise essentiële oliën gecombineerd met een zachte therapeutische massage. U kiest voor de aromatherapie als u tot rust wilt komen en wilt ontspannen. Deze behandeling helpt om het immuunsysteem te versterken en helpt daarnaast wanneer u slaapproblemen, hoofdpijn of een slechte bloedcirculatie hebt.

Thaise kruidenstempelmassage 
Deze behandeling met warme kruidenbuiltjes, activeert de bloedcirculatie en maakt de spieren soepeler. De weldadige combinatie met een ontspannende oliemassage van de rug, schouders en het hoofd zorgen ervoor dat de laatste restjes spanning wegvloeien. 

Thaise massage, aromatherapie, stempel massage, voetreflexmassage, hoofdpijn, acupunctuur, stress, reflexologie,

Voetreflexmassage 
Het stimuleren van de reflexpunten op de voeten heeft een rustgevende, therapeutische werking op het gehele lichaam. De massage van de drukpunten in de voeten stimuleert de bloedsomloop in voeten en benen en stimuleert een goede werking van de organen.

Nek / Schouder / Rug massage 
Deze verkwikkende behandeling concentreert zich op de spanningspunten bij uitstek van de nek, schouders en rug en is een geweldige manier om te ontspannen, om alle opgebouwde stress kwijt te raken, de spieren los te maken en de pijn ter verminderen. U kunt kiezen voor een behandeling met of zonder olie.

Thaise Hoofd / Gezichtsmassage 
Derze ontspanningsmassage, waarbij hoofd, gezicht en nek op een speciale manier gemasseerd worden met een heerlijke authentieke olie. Acupunctuurpunten en meridianen die zich in het gezicht bevinden worden gemasseerd met lichte druk.  De traditionele massagetechnieken, verlicht effectief stress, bevordert de bloedcirculatie en geeft een gezonde teint.

 

Prijzen 2016 

 30 minuten  € 40,-  (m)   €  35-    (v)

 60 minuten  € 65,-  (m)   €  60,-   (v)

 90 minuten  € 95,-  (m)   €  90,-   (v)

120 minuten  € 120,- (m)   € 110,-   (v)

  • facebook-square
  • Google+ Social Icon
  • Twitter Social Icon

Malai Thai Massage - KvK 64170381 - Tel: 040 843 54 45

© 2015 by thai.nl