top of page
Voor even gezonde geest en lichaam

We doen er alles aan om u een 'goed gevoel' te geven met onze originele Thaise kwaliteitsmassages. In een zeer ontspannen en rustige omgeving in het centrum van Eindhoven.

We bieden een verscheidenheid aan massages, verzorgd door de bekwame handen van onze professionele therapeuten. Onze massages zijn voor jong en oud en kunnen uw pijnlijke plekken verzachten.

Boek nu voor uw gezonde en ontspannende massage.

Bij het maken van uw afspraak is het belangrijk om uw voorkeuren door te geven en of er pijnlijke plekken zijn die behandeld moeten worden. Als voorbeeld kunnen we ons concentreren tijdens een massage van 30 minuten op de rug, nek en schouders om spanningen in je bovenlichaam te verzachten. Voor een behandeling van uw hele lichaam raden wij altijd een massage van 90 minuten aan. 

We geven de volgende soorten massages: 

  • Traditionele Thaise massage omvat stretching en diepe weefselmassage. Deze vorm van massage wordt meestal uitgevoerd zonder olie.

  • Thaise combinatie Oliemassage is een behandeling die de elementen van een traditionele Thaise massage combineert met Zweeds en diepe weefselmassage massage voor een unieke genezingservaring.

  • Thai Aromatheraphy is een alternatieve geneeswijze die gebruik maakt van etherische oliën en andere aromatische verbindingen. Het is bekend dat het de welzijn, de cognitieve functie en de algemene gezondheid verbetert.

  • Zwangerschapsmassage is een gezonde manier om stress te verminderen en het algehele welzijn te bevorderen. Massage verlicht veel van de normale ongemakken die u tijdens de zwangerschap ervaart, zoals rugpijn, stijve nek, krampen in de benen, hoofdpijn. In verband met uw veiligheid geven we massages tot en met 5 maanden.

  • Voetmassage reflexologie is een alternatieve geneeskunde waarbij druk op de voeten wordt uitgeoefend met behulp van ingewikkelde duim-, vinger- en handtechnieken.

De prijzen voor de verschillende soort massages zijn allemaal hetzelfde, met een verschil voor mannen en vrouwen. Als u een terugkerende klant bent voor de standaardmassages, vraag dan naar uw persoonlijke strippenkaart en de regels die de 10e massage gratis aanbieden. Als u een massage cadeau wilt doen, vraag dan naar onze vouchers.

Prijzen man:       30min € 40,- / 60min € 65,- / 90min € 95,- / 120min € 120,-  

Prijzen vrouw:    30min € 35,- / 60min € 60,- / 90min € 90,- / 120min € 110,-  

bottom of page